AQUADIVI: WAT NA JE OPEN WATER DIVER BREVET ?

Een duikbrevet maakt avontuurlijk genieten niet alleen mogelijk in Nederland, maar overal ter wereld. Alle duikers hebben een passie om de onderwaterwereld te ontdekken en te beschermen. Eigenlijk ben je een ambassadeur voor de zee. 

Maar wat na het behalen van je eerste duikbrevet (Open Water Diver)? Jij wilt toch niet overkomen als die ene onervaren duiker?
Voor elke duiker is er een interessante vervolgopleiding om je duikvaardigheden aan te scherpen, maar welke?

Heb je je brevet gehaald, maar heb je lang niet meer gedoken? Doe dan een opfriscursus. Ben je dan weer heel enthousiast, dan kan je verder met je opleidingen.
Na je OWD kan je het Advanced OWD-brevet halen. Bij dit brevet maak je een aantal specialty-duiken die je in een later stadium uit kunt bereiden. Zo kan je leren hoe je moet navigeren, hoe je moet uittrimmen, hoe je een nachtduik maakt of een diepe duik. Of leer je liever problemen te herkennen en hoe te handelen in noodgevallen? Volg dan de rescue-opleiding.

Je kan bij Aquadivi alle opleidingen volgen;
Wil je leren duiken? Vanaf half Mei geven we weer een OWD-cursus.
Wil je een vervolg opleiding? In Juni starten we een AOWD-cursus. En in de maand Juni/Juli volgt er een rescue-opleiding. Ook de jeugd kan een brevet halen door deel te nemen aan het SEAL TEAM.

Aanmeldingen van cursussen en verder info zie WWW.AQUADIVI.NL